مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

رئیس شورای استان خراسان رضوی: سهم مشهد از بودجه بسیار ناچیز است | استان خراسان را باید استان ملی ببینند + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۶۱۹۵
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
رئیس شورای استان خراسان رضوی: سهم مشهد از بودجه بسیار ناچیز است | استان خراسان را باید استان ملی ببینند + فیلم
رئیس شورای استان خراسان رضوی گفت: در هفته دفاع مقدس مقام معظم رهبری به سه محور اشاره فرمودند که ما هم تکلیف داریم به آن عمل کنیم.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، در هفدهمین اجلاس رسمی دوره ششم شورای اسلامی استان خراسان رضوی که امروز در سالن اجتماعات صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس تصریح کرد: در هفته دفاع مقدس مقام معظم رهبری به سه محور اشاره فرمودند که ما هم تکلیف است عمل کنیم.

وی افزود: هفته دفاع مقدس آغاز جنگ تحمیلی بود و بعد از پیروزی انقلاب این جنگ رقم خورد و دشمنان تلاش کردند، این انقلاب را دچار چالش کنند و در سال ۵۹ دستور حمله از سوی عراق صورت گرفت. مردم با اعتقاد و عشق و دفاع از انقلاب و نظام بسیج‌گونه وارد میدان شدند و نگذاشتند دشمن کشور را به سمت و سویی بکشد همانطور که حضرت فرمودند باید این ایام را  گرامی‌داشت و  آن را به نسل‌های بعدی انتقال دهیم.

وی در ادامه افزود: نزدیک انتخابات مجلس می‌شویم نباید اتفاقاتی رقم بخورد و فشار‌هایی وارد شود که در آستانه انتخابات مدیران استان و شهری جابجا شوند شایسته نمایندگان مجلس استان نیست و از اینگونه دخالت‌ها باید اجتناب کنند. 

حاجی بگلو در ادامه با بیان اینکه سفر معاون رئیس جمهور و رییس برنامه و بودجه را به مشهد داریم، اعلام می‌کنیم که سهم خراسان و مشهد با توجه به ورود گسترده زائران از بودجه بسیار ناچیز است، افزود: باید این اعتبارات افزایش یابد و تنها به ستاد اربعین اختصاص نیابد و دهه اخر صفر در مشهد که حجم گسترده زائر را داریم هم اعتباراتی را پیش بینی کند.

به گفته وی، در مشهد در مدیریت شهری خدمات ما خدمات ملی، اما بودجه محلی است، انتظار داریم دولت برنامه‌هایی را در راستای کمک چه در حوزه بحران آب انجام دهد.

امیدوارم این سفر همراه اقدامات عملیاتی باشد و تنها به مصوبه‌ای که قابل اجرا نباشد، خلاصه نشود. در بحث حمل و نقل نیازمند اعتبارات هستیم.

حاجی بگلو خاطرنشان کرد: استان خراسان را باید استان ملی ببینند، حضور اتباع در این استان کم نیست مسلما باید اعتبارات را افزایش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->